Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap + valgfri premie+ headset
Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ valgfri premie
+ headset
Skjul

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ valgfri premie
+ headset
– Spar opptil kr 1 096

Magazine Cover Magazine Cover
kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar opptil kr 1 096!
 1. 14 dagers angrerett
 2. Ingen bindingstid
 3. Magasinet leveres portofritt

COMO-klokke

Det er de som mener at det eneste rette tilbe­høret for en mann, er en klokke. Og med den flotte klokken fra COMO er det heller ikke behov for noe mer. Her har produsenten hatt fokus på både kvalitet, funksjonalitet og design, noe som blant annet kommer til uttrykk i den solide
urkassen.

Urskiven er utført i en elegant matt grå farge med en sort kant som får de lyse viserne til å tre frem, og den flotte brune lærreimen
bidrar til den enkle og stilige fremtoningen. Her får du et flott tilbehør som kan brukes både til hverdags og til mer formelle anledninger.
Verdi 499,–

VEEGO-weekendveske

En weekendveske er alltid praktisk. Den passer perfekt til en langhelg og som et alternativ til håndbagasjekofferten på flyet, og den kan også brukes som treningsbag. Er du ute etter en flott og robust veske i god kvalitet, er denne lekre weekendvesken fra VEEGO et glimrende valg. Den er flott designet i gode, solide materialer, noe som gjør at den egner seg godt både som weekendveske og som reiseveske på lengre turer.

Vesken er utstyrt med solide reimer, en kraftig glidelås og en liten utvendig lomme. En romslig veske med praktiske detaljer som gjør helgeturen eller ferien litt enklere.
Verdi 699,–

HYBRID Drone Car

Den nye HYBRID Drone Car er en fantastisk
liten sak. Dronen kombinerer flere fete funksjoner med en stram og flott design. Den smarte dobbeltfunksjonen gjør den lille dronen utrolig allsidig. Den kan nemlig både kjøre på bakken og fly lett og elegant gjennom luften.

Quadcopter-strukturen med de fire propellene gjør dronen mer fleksibel og smidig når den flyr, og de fire hjulene gjør den rask og manøvreringsdyktig på bakken. I tillegg er den utstyrt med en effektiv lykt foran, slik at den også kan fly og kjøre om kvelden eller i mørke omgivelser.

Hvis du er ute etter en smart drone som både er et fjernstyrt kjøretøy og en flygende drone på en og samme tid, er Hybrid Drone Car det perfekte valget.
Verdi 499,–

HASAKI-knivsett

Omakase er japansk og betyr noe sånt som ”det er opp til deg”. Sier du omakase på en restaurant i Japan, får du det kokken anser som dagens beste rett.

 • Knivblad i kvalitetsstål.
 • Skaft i kraftig, velbehandlet og trippel­polert pakkatre.
 • Gjennomtenkt og elegant japansk design i alt fra produkt til forpakning.
 • Settet består av en kokkekniv (Nakiri, 32 cm), som er perfekt til å hakke og skive med, og en filetkniv (Yanagiba, 33 cm) til detaljarbeidet.

Verdi 429,–

BPM-headset - Ekstra til deg akkurat nå!

Kraftig lyd og flott design kombineres i disse populære hodetelefonene. Ultramyke øreputer på hodebøylen gjør hodetelefonene lette og behagelige å ha på og gir god bærekomfort og bassgjengivelse. Den sammenleggbare designen gjør at de er ideelle å ta med på farten.

Til hodetelefonen medfølger en sort ledning, og tilkoblingspluggen er minijack.
Verdi 299,–

Illustrert Vitenskap

– fordi du er født nysgjerrig

Fra det innerste DNA-et i cellen til menneskets utrolige hjerne og universets fjerneste galakser. Illustrert Vitenskap utforsker hele den fascinerende verdenen som omgir oss. Vil du være med på oppdagelsesreisen?

Som leser får du:

 1. et troverdig filter, slik du alltid er oppdatert med relevant kunnskap
 2. en kontinuerlig reise til forskernes frontlinje
 3. oppdateringer om de største vitenskapelige gjennombruddene
 4. store, flotte og utdypende illustrasjoner
 5. fylt eventuelle huller i paratkunnskapen

Med vennlig hilsen
Sjefredaktør
Sebastian Relster

 

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ valgfri premie
+ headset

kr 69,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar opptil kr 1 096!