Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap + Elementum-knivsett
Skjul

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ Elementum-knivsett
– Spar kr 617

Magazine Cover Magazine Cover
kr 667
kr 49,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 617!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Elementum knivsett

Verdi kr 499

Elementene møtes i denne unike glassblåste knivserien, som perfekt forener funksjon og ergonomi i en futuristisk og flott design. Knivene er overflatebehandlet ved hjelp av glassblåsing: Små glassperler ”blåses” utover kvalitetsstålet og gir hele kniven en vakker, matt overflate som er enkel å holde ren.
Du får både en stor kokkekniv til kjøttskjæring og filetering og en santoku chopper – perfekt til å hakke og snitte grøntsaker. Begge knivene måler 29 cm i full lengde og er fremstilt i rustfritt stål. Utstyr kjøkkenet med et nytt, flott knivsett til mange timers matlaging.

Andre tilbud fra Illustrert Vitenskap

Se alle tilbudene fra Illustrert Vitenskap

Velkommen til vitenskapens fantastiske verden.

Magasinet Illustrert Vitenskap er perfekt for deg som er født nysgjerrig. Hver eneste utgave inneholder duggfriske nyheter fra den nyeste forskningen, fascinerende artikler om ingeniørenes største bedrifter og vitenskapelige forklaringen på verden rundt oss – alt presentert på en intelligent, lekker og underholdende måte som passer for alle.

Med et abonnement på Illustrert Vitenskap får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Du får også mye mer. Du kan for eksempel lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post, finne et godt tilbud i nettbutikken vår eller få rabatter på spennende reiser.

Både jeg og hele redaksjonen i Illustrert Vitenskap ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Illustrert Vitenskap
+ Elementum-knivsett

kr 667
kr 49,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 617!